top of page
  • Writer's pictureSabīne Zirdziņa

Kā veikt digitālo transformāciju uzņēmumā, nepazaudējot kontroli pār procesiem?


Mūsdienās tehnoloģiju attīstība notiek straujā tempā, un viens no nozīmīgākajiem izrāvieniem ir mākslīgā intelekta (MI) izmantošana. Tas piedāvā jaunas iespējas, kas ne tikai atvieglo ikdienas uzdevumus, bet arī būtiski maina veidu, kā mēs strādājam. MI sistēmas spēj analizēt datus, pieņemt lēmumus un pat prognozēt tendences, kas palīdz uzņēmumiem uzlabot savu efektivitāti un konkurētspēju.


Taču, neskatoties uz tehnoloģiju progresu, daudzas organizācijas mūsdienās joprojām cīnās ar tradicionālajām problēmām: papīra dokumentu kalniem, sarežģītām Excel tabulām un neskaitāmiem mapju labirintiem. Lai gan digitālā transformācija šķiet neizbēgama, bieži vien rodas jautājums – kā to paveikt, nezaudējot kontroli un stabilitāti?


Atbilde ir sistēmā, kas apvieno un digitalizē


Ir svarīgi izvēlēties ne tikai pāriet uz digitāliem dokumentiem, bet arī apvienot dažādus rīkus vienotā digitālā darba vietā (dokumenti, uzdevumi, eParaksts, e-Adrese, e-pasts, sadarbība tiešsaistē, ziņapmaiņa u.c.). Lai gan digitālās darba vietas koncepts pirmoreiz ir ticis izvirzīts jau pirms vairākiem  gadu desmitiem, bet vispārpieejama tā ir kļuvusi tagad, straujās tehnoloģiju attīstības rezultātā. Šīs pieejas mērķis ir ne tikai pārnest papīra dokumentus digitālā formātā, bet arī integrēt visus ikdienā nepieciešamos procesus vienuviet. Tas nozīmē, ka Jūsu uzņēmums var atbrīvoties no papīra kaudzēm un manevrēšanas starp dažādām programmām, vienlaikus saglabājot visu svarīgo informāciju strukturēti un pieejami. Integrācija ar eParaksts, e-Adrese, e-pastu, grāmatvedības sistēmām un citiem rīkiem ievērojami atvieglo darba ikdienu, jo pietiek tikai pieslēgties vienai sistēmai un visa informācija ir pieejama.


Tas ir būtisks solis, lai nodrošinātu vienotu un efektīvu darbību, kurā katrs komandas loceklis var viegli piekļūt nepieciešamajiem datiem un rīkiem, neatkarīgi no tā, kur tie atrodas. Tam ir arī liela nozīme, veicinot darba efektivitāti, automatizējot procesus, kas aizņem nevajadzīgi daudz laika, atstājot darbiniekiem brīvas rokas prioritārākiem uzdevumiem.


Digitālā apmācība kā panākumu atslēga


Digitālās transformācijas panākumus bieži vien nosaka tas, cik labi darbinieki spēj pielāgoties jaunajām tehnoloģijām un rīkiem. Lai atvieglotu šo pāreju, mēs piedāvājam mācību programmas digitālo prasmju uzlabošanai, kas ietver Microsoft programmu, MI un citu digitālo rīku apguvi. Šīs apmācības palīdzēs Jūsu komandai ātri un efektīvi izmantot jaunās tehnoloģijas, palielinot produktivitāti un samazinot pārejas laiku.


Mūsu mācību risinājumi aptver gan digitālās pamatprasmes, piemēram, Microsoft Excel, PowerPoint un Teams, gan arī padziļināti datu analīzi, mākslīgā intelekta platformas un automatizācijas programmas.


Pēdējo gadu laikā pieprasījums pēc digitālajām apmācībām ir kļuvis lielāks kā jebkad agrāk. Mūsu komanda izmanto savas zināšanas, pieredzi un prasmes, lai nodrošinātu ne tikai augsta līmeņa mācības, bet arī e-apmācības. Mēs ar prieku palīdzēsim izveidot aizraujošas e-apmācības, kas sniegs papildu vērtību Jūsu uzņēmumam, ļaus ietaupīt laika un finanšu resursus, sniegs iespēju mācīties ikvienam jebkurā laikā un vietā.


Mūsu digitālo prasmju mācību programmas ļaus Jūsu komandai apgūt jaunas prasmes un pārliecinoši izmantot tehnoloģijas, kas veidos Jūsu uzņēmuma nākotni. Soli pa solim, ar mūsu atbalstu, Jūs sasniegsiet savus mērķus un veiksmīgi iziesiet cauri digitālajai pārveidei.


Mūsu uzņēmuma piedāvājums: soli pa solim uz digitālo transformāciju


Mēs saprotam, ka digitālā transformācija var šķist sarežģīts un biedējošs process. Tāpēc piedāvājam pieeju, kas ļauj Jūsu organizācijai veikt šo pārveidi soli pa solim. Mūsu mērķis ir atgriezt Jūsu uzņēmumam pārliecību, ka digitālā transformācija var tikt veikta loģiski un saskaņā ar Jūsu organizācijas gatavību un iespējām.


Neatkarīgi no tā, vai Jūs esat mazs uzņēmums, kas tikai sāk savu ceļu uz digitalizāciju, vai liels uzņēmums, kas vēlas optimizēt jau esošos procesus, mūsu risinājumi pielāgojas Jūsu vajadzībām. Mēs palīdzēsim Jums pārvarēt digitālās transformācijas izaicinājumus, padarot procesu saprotamu, pārvaldāmu un piemērotu Jūsu tempam.


Nāc pie mums ciemos uz B18 stendu izstādē “Uzņēmuma elektronizācija 2024” un uzzini vairāk par to, kā mēs varam palīdzēt Jūsu uzņēmuma elektronizācijas ceļā!

 

AUTORS: Sabīne Zirdziņa

Mārketinga un pārdošanas speciāliste

 

Comments


bottom of page